Ghostman Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Witam Jaką wartość przyjmuje soundChannel po zakończeniu odtwarzania dźwięku? chodzi mi oto, że jak klikne chłopka to leci mi dźwięk i on ma pare sekund i jak się skończy ten dźwięk to chce, żeby mi okienko wyskoczyło z tekstem, ale nie wiem co mam wstawić w warunku kawałek kodu function mouse_down(e:MouseEvent) { wartosc = true channel = snd.play(pausePosition); if (channel == null)??????????????????? { liczba = Math.random() * 100; if (liczba > 40) { label1.text = k } else { label1.text = l } }} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Jeżeli chcesz oskryptować zakończenie odtwarzania: snd.addEventListener(Event.SOUND_COMPLETE,funkcja_ktora_ma_odpalic_zmiane_pola_tekstowego); Poczytaj o eventach w AS3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...