luk-kra Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 witam, mam taki problem z nagrywarką LG GH22LS50 nie nagrywa albo nagrywa czasami. wczoraj musiałem nagrać płytę dvd i za każdym razem ashampoo nie mogło ukończyć nagrywania wyskakiwał błąd średni. wbudowana opcja nagrywania w win7 x64 też nie dała rady jak i nero przeprowadziłem aktualizację firmware. następnie spróbowałem nagrać płytę dvd-rw bo dvd i cd już dużo zmarnowałem i o dziwo udało się. skasowałem ja i jeszcze raz chciałem nagrać i znowu problem. odinstalowałem nagrywarkę i uruchomiłem ponownie komputer. sprzęt się zainstalował i nagrał mi dvd-rw poprzez windowsowy program. dziś próbowałem nagrać audio CD i skasować dvd-rw i nie ma opcji cały czas informuje mnie o problemie że nie może dokończyć. ashampoo 6 free próbowało kasować i dochodziło do końca ale wyświetlała się informacja o niemożliwości ukończenia. mam windows 7 x64, w biosie widzi nagrywarkę, płyta Gigabyte GA-P55M-UD2 rev. 1.0 nagrywałęm na płytach emtec dvd-r,think xtra dvd-rw i verbatim cd-r jest to pierwszy taki problem mija rok jak ją posiadam i pierwszy raz taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...