sysdor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam, chciałabym kupić notebooka do 1800zł, będzie on w standardowym użytkowaniu domowym z wyłączniem gier, ale często będzie podróżował, stąd... zależy mi aby: - miał wbudowany napęd optyczny (odpadają wiec netbooki) - był lekki i mały poniżej 2kg - wbudowany odbiornik wi-fi, ale to chyba standard Proszę polecić coś najlepiej sprawdzonego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amante Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Za tą kwotę będzie ciężko coś znaleźć. Ale dla chcącego nic trudnego jak się mówi. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zaznaczenie odpowiednich opcji w wyszukiwarce Ceneo zajęło mi 40 sekund i dzięki temu wiem, że z takim wymaganiami i tej kwocie nic nie znajdziesz. Oczywiście mowa o nowych. Jedyne co udało mi się namierzyć to jakiś HP z nagrywarką DVD. Niby ma w okolicy 2kg, ale 15,6" to średnio mobilny rozmiar. Na twoim miejscu zrewidowałbym założenia co do sprzętu, szczególnie te rozmiary. Albo wyłożył większą gotówkę - inaczej nie ma szans. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaCuCh Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 Najtańszy mały sprzęt z napędem: HP ProBook 4320s XN864EA 13,3" 1366x768 - Notebooki - HP ProBook 4320s XN864EA 13,3" 1366x768 cena od 2045.63zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...