noobdontdie Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 (edytowane) Cześć jestem nowy na forum i potrzebuję pomocy, bo nie bardzo się orientuje w sprzęcie. Laptop byłby mi potrzebny na studia ale wiadomo, że czasami bym sobie odpalił jakąś gierkę, ale to od gier mam xboxa. Chciałbym właśnie laptopa z takim chłodzeniem bym mógł bez problemu mieć go na kolanach i z nim pracować bez obaw, że zaraz mi się wyłączy bo mu przytykam wentylator. Preferecje: - wielkość ekranu 15.4( z wysoką rozdzielczością) -gniazdo hdmi -4GB ram -wifi(ale to standard juz jest :P) -dysk 320GB - karta graficzna tu właśnie nie wiem i jestem otwarty na propozycje wiadomo, że radek lub geforce bo na lapku chciałbym oglądać filmy HD -procesor tutaj też bym prosił o pomoc bo na tym się kompletnie nie znam -dobra nagrywarka - windows 7( nie chce visty) Mam nadzieję, że pomożecie mi w jak najlepszym wyborze z góry dziękuje zastanawiam się nad 2 laptopami : MSICX620-053XPL ACER ASPIRE 5740G Edytowane 9 Stycznia 2011 przez noobdontdie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...