The SainT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Mam możliwość wymiany mojego SXS2 600W na ModXstream 700W czy warto wymieniać ? modularne kabelki fajna sprawa ale co ze skutecznością i mocą ? 100W więcej ale jak się zachowuje MXS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Mam możliwość wymiany mojego SXS2 600W na ModXstream 700W czy warto wymieniać ? modularne kabelki fajna sprawa ale co ze skutecznością i mocą ? 100W więcej ale jak się zachowuje MXS? Wymieniaj bez zastanowienia, to lepszy zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 aha czyli już wszystko wiem. Można zamknąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...