kamilg Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam. Mam bardzo ciekawy pomysł wykonania szperacza do budynków, który miałby zastosowanie airsofcie ( Co to jest airsoft?(LINK) ). Chcę połączyć palmtop z kamerką internetową na usb i dorobić do tego wysięgnik. Jedna osoba miała by palmtopa przymocowanego na tyle kamizelki taktycznej druga z tyłu kontroluję sytuację na ekranie itd. nie chce mi się tego dokładnie tłumaczyć. Mianowicie do sedna sprawy, czy jest możliwe podpięcie do palmtopa kamerki na usb. Jeśli tak to prosiłbym o modele takich urządzeń, fajnie jakby taki palmtop miał nawigację wbudowaną, bo różne rzeczy się z kompasem w terenie czasami dzieją <_< . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Potrzebujesz kamerę na SDIO Amazon.com: Lifeview FlyCAM-SD 1.3 Megapixel PDA Digital Camera: Camera & Photo Lub Palmtopa z USB-host by podpiąć kamerę usb na kablu. Ale pozostaje problem z sterownikami trzeba dokupić kamerę do której są sterowniki na twojego palmtopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...