BoskiGustaw Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Cześć, planuję sprzedaż mojego dotychczasowego zestawu 5.0 -> http://www.pioneer.e...0A-W/index.html ,gdyż od dłuższego czasu filmy oglądam wyłącznie na słuchawkach, a muzykę puszczam stereo przez dwie przednie kolumny i jakość mnie nie zachwyca. Chcę przesiąść się na zestaw głośników 2.0 skierowanych pod dobre odzwierciedlenie muzyki, budżet będzie zależny od sprzedaży dotychczasowego zestawu, tutaj prosiłbym Was o pomoc, bo nie mam pojęcia w jakiej cenie go sprzedać. Posiadam również amplituner Pioneer VSX-D514, więc brać microlaby czy jakieś wolnostojące kolumny do podpięcia pod amplituner? Dzięki za wszelką pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Komputerowe zestawy 2.1 / 5.1 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...