Belial22 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam !!! Mam problem i juz nie mam pojecia co zrobic otóż przy każdej grze nawet cs 1.6 zawiesza mi sie obraz na kilka sekund razem z glosem ktory powtarza ostatnia klatek np. strzal na kilka sekund po czym dziala normalnie i tak co ok 1 min lub czesciej Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200) NVIDIA GeForce 7300 GT 1Gb Ram HDD Seagate 160G Zasilacz: HIPRO 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati.08 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 (edytowane) Witam !!! Mam problem i juz nie mam pojecia co zrobic otóż przy każdej grze nawet cs 1.6 zawiesza mi sie obraz na kilka sekund razem z glosem ktory powtarza ostatnia klatek np. strzal na kilka sekund po czym dziala normalnie i tak co ok 1 min lub czesciej Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200) NVIDIA GeForce 7300 GT 1Gb Ram HDD Seagate 160G Zasilacz: HIPRO 400W Sprawdż czy zasilacz ma dobre napięcia . masz tylko 1gb ramu?. Jaki system operacyjny posiadasz?(Ps tak z ciekawości . Ten procek nie ogranicza ci karty graficznej?) Edytowane 24 Stycznia 2011 przez mati.08 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belial22 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 zasilacz ma dobre Windows Xp sp3 bez przesady zeby taki problem wystepowal nawet przy dsj3 ogolnie komputer smiga filmy bez zarzutu nie wiem co jest grane Sprawdż czy zasilacz ma dobre napięcia . masz tylko 1gb ramu?. Jaki system operacyjny posiadasz?(Ps tak z ciekawości . Ten procek nie ogranicza ci karty graficznej?) wydaje mi sie ze nie ale ciekawe jest to ze np wczoraj wlaczylem z ciekawosci Virtua Tennis 2009 i 1h chodzilo bez problemu dzisiaj juz po minucie zaczelo sie zacinac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati.08 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 (edytowane) hmm ile komp ma lat? Może dysk jest w kolejce do ,,wiecznego spoczynku''. Ps 1gb ramu na windows xp to troszkę mało. Ale problemem jest coś inneog pewnie. Pamiętaj na przyszłość że min to 2gb i będzie git : :wink: . Ten sam zasilacz miałeś ?? Sprawdż mu napięcia w evereście i w biosie . Jeśli oba to samo pokazują to pewnie zasiłka jest ok.(ja mam upierdliwe zaciachy systemu z powodu zasilacza ^^) PS czy podczas grania zacina ci się trwale gra czy tylko masz takie ,,lagi'' ? Edytowane 25 Stycznia 2011 przez mati.08 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belial22 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 hmm ile komp ma lat? Może dysk jest w kolejce do ,,wiecznego spoczynku''. Ps 1gb ramu na windows xp to troszkę mało. Ale problemem jest coś inneog pewnie. Pamiętaj na przyszłość że min to 2gb i będzie git : :wink: . wiem wiem ten komp nie jest taki stary dysk ma 1,5 roku na poprzednim pc nic sie z nim nie dzialo na tamtym mialem w dodatku 512 ram a cs smigal az milo karta tez byla duzo slabsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...