patmil18 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam. Wczoraj zakupiłem laptopa i chciałbym podzielić internet z komputera stacjonarnego na lapka, i mam pytanie co jak i do czego? napisałem nowy temat bo już niemiałem siły szukać, interesuje mnie dobry router, taki który by podzielił internet ze stacjonarki na laptopa. Z góry dziękuję, pozdrawiam i proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jaki masz internet. Tzn jaki dostawca? Ile chcesz wydać? Czego oczekujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patmil18 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mam internet neostradę, ale na dachu mam antenę wi-fi, która odbiera internet czyli mam tylko sam kabel RJ-45 od dachu, na router planuję wydać 100-120 zeta i oczekuję, że nie będzie mnie zawodził. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ostatnio miałem przyjemność instalowania i jak na razie użytkownicy nie zgłaszali problemów: TP-LINK TL-MR3420 ROUTER GSM 3G UMTS HSDPA 300Mbps (1420177831) - Aukcje internetowe Allegro masz N'ke i w sumie nie potrzebny port USB dla modemu 3G. Ale to w przypadku jeśli laptop (bo rozumiem, że stacjonarny kablem) ma antenę w standardzie N. Jeśli nie to ten wystarczy: D-LINK DIR-600 • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław Zawsze można wziąć najtańszego: TP-Link TL-WR340G Router WiFi wysyłka NAJSZYBCIEJ (1418588096) - Aukcje internetowe Allegro Jeśli nie korzystasz z torrentów i nie ma dużej ilości użytkowników którzy będą podpięci do routera to ona spokojnie da sobie radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patmil18 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Laptop ma Wireless Acer Nplify™ 802.11b/g/Draft-N jest tu draft-n to chyba to, a będzie dobrze współpracował z tym TP-LINKIEM TP-LINK TL-MR3420 ROUTER GSM 3G UMTS HSDPA 300Mbps, a stacjonarka jest po kablu, bez modemu. Z góry dziękuję za odpowiedź i Pozdrawiam. Edytowane 31 Stycznia 2011 przez patmil18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 NO tak, draf-n to 802.11n - router również posiada 802.11n więc będą ze sobą działać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patmil18 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dzięki za pomoc i Pozdrawiam. Temat Do Zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...