kaka Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 mam athlona tb 1333 serji ayhja i on ma juz standardowo polaczone mostki l1 ale na wszelki wypadek jeszcze raz polaczylem je olowkiem ale nic to nie dalo mnoznik jak byl niedostepny tak jest dalej co robic?? aha dolanczam zdjecie bigosu -uwaga duze(nie chcialo mi sie juz zmniejszac :oops: 8) (jesli sie nie otwozy to tez jest tu http://strony.wp.pl/wp/wckomp/IM000659.JPG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincente Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Gość co zdjęcie walnął! Mniejszych nie było? ;-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 temu to dobrze..... regulacja fsb, napiecia, mnoznik, dzielnik..... itp, itp... to moze krecic :twisted: a jak ja mam tylko regulacje fsb i mnoznika?? a po jaka cholere mi mnoznik skoro celki maja go zablokowany?? :( w tej chwili mam fsb 103 :) a dzielnikow nie moge przestawiac :) bo sa auto :) a standardowe fsb to 66 mhz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 no dobra,super ale nie wiecie jak ten mnoznik odblokawac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Gość co zdjęcie walnął! Mniejszych nie było? ;-Postrzegalem w temacie:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zdawało mi sie że wszystkie TB od 1200 w górę miały seryjnie odblokowane mnożniki 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 no i on niby ma odblokowany ale w bigosie jest on niedostepny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 8) może inny (modyfikowany) bios ? Bo według mnie to nie wina zablokowanego procesora tylko zablokowanej płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 a mozna jakos zablokowac programowo/sprzetowo bios?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 8) Chodzi oto, że producenci niektórych płyt głównych nie pozwalają użytkownikom na modyfikowanie tego parametru. Przykładem jest tutaj choćby ECS k7S5A, gdzie oryginalny bios nie daje żadnych możliwości overclocking'u - dopiero załadowanie nieoficjalnej wersji biosu pomaga. Tak może być i w twoim przypadku. Poszukaj czegoś o biosach nieoficjalnych. Ja do mojego Epoxa ściągam biosy z Aoafiles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 a czy mozliwe jest aby servis mogl zablokowac to?? bo kiedys oddawalem plyte razem z procem do serv (z procem juz sie nie dalo nic zrobic) to probowalem im wkleic kita ze nie podkrecalem ale chyba nie uwiezyli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 hmmm wrzucilem bios z tej strony ci mi poleciles ale to mi nic nie dalo mnoznik dalej jest zablokowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 ja sie chyba zastrzele :x :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Na ile pewne sa biosy z tej strony??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...