Xenerif Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam. Jakiś czas temu spalił się mój zasilacz (Tagan 2Force TG430-U22) z powodu wariacji prądu i muszę sobie kupić nowy. Jestem w stanie przeznaczyć na ten zasilacz ok. 250 zł, ale jeżeli jest coś naprawdę warte polecenia a niewiele droższe to możecie też to zasugerować. Miło by było gdyby zasilacz miał odpinane kable i był markowym wyrobem, który mogę bez obaw włożyć do mojego komputera. Wydaje mi się że markowy zasilacz rzędu 420-460W powinien styknąć. Mój komputer to: M\B Asus P5K-E WiFi-AP Edition CPU Intel Core 2 Duo E8400 RAM Transcend aXeRam TX1066QLU-4GK GFX PNY GeForce 8800GTS 512MB HDD Samsung HD103UJ 1 TB Co polecacie. Naprawdę zależy mi na dobrych zabezpieczeniach i stabilnych napięciach. Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Xenerif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 (edytowane) Polecam Tacens Valeo III 500W dobrze wykonany , dość dobra sprawność , chichy oraz posiada tryb pol pasywny , czyli nie kreci mu sie wentylator podczas malego obciazenia. Ewentualnie mozesz dolozyc do Seasonica M12II-520 , jest lepiej wykonany , takze chichy pomimo braku trybu pol pasywnego oraz ma wieksza obciazalność na lini 12v. OCZ ModXStream 500W nie ma za bardzo racji bytu przy tej konkurencji. Edytowane 12 Lutego 2011 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...