Squidwardz Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam. Dostałem takiego lapka. Niestety nie włącza się. Ekran ciemny, wiatrak nie chodzi. Jedynie lampka od power się świeci. Jak nacisnę power to słychać jak pracuje dvd-rom, dysk. Ale na ekranie ciemno, nawet biosu nie pokazuje. Podłączałem go pod monitor- zero reakcji, ciemno. Dumając nad nim postawiłem parę hipotez: 1. Jako że w laptopie połamana jest obudowa tuż przy matrycy, mogła rozwalić się matryca 2. Wiatrak się nie kręci, więc procek nie ma chłodzenia. Przegrzał się i szlag go trafił. Do tego wcześniej, gdy się na nim pracowało robił się szary ekran i reset. 3. Kiedyś byłem świadkiem ciekawej rzeczy, mianowicie laptop nie wstawał bez baterii. Ten też nie ma baterii, więc może to od tego ? Niestety nie mam baterii, więc ciężko mi powiedzieć. Dysk jest sprawny, bo przerzucałem z niego dane. Nie wiem już co robić, może ktoś z was miał podobny problem. Może jeszcze flash biosu ? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...