Janusz_K Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Czesc. Dla tych ktorzy jeszcze nie slyszeli albo nie widzieli www.e-wro.pl . Jest to ogroman siec we Wrocku (ktora dopiero rusza). Najlepsze ze dostaje sie 10MB za okolo 60zl/mies. !!!!!!!!!! Ja mam teraz takie pytanko czy nie ktos nie wie czy ta siec szkieletowa (czy jak to tam) jest na ulicy Traugutta ?? W '98 remontowali cala ulice wiec chyba zakladali swiatlowody ?? Od kolesi ze strony nie wiele sie dowiedzialem. Jak ktos wie na 100% czy na traugutta jest swiatlowod i ma jakies daty zakladania to niech natychmiast pisze !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 daja nawet 100mbit :lol: tylko zapomnieli napisac na stronce ze brama na swiat to 2 mbit z dialogu :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 ...tylko zapomnieli napisac na stronce ze brama na swiat to 2 mbit z dialogu...No ale szkielet jest OK i wart pozazdroszczenia. Może krakowski MPEC też by się za coś takiego wziął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 A wiecie czy w tym EWRO beda oferowac w rozsadnej cenie stalki z zewn. IP? Bo u mnie na osiedlu sie teraz panoszy Magma (Gadow Maly) i jak sie spytalem ile kosztuje u nich przydzielenie zewn. IP to po uslyszeniu odpowiedzi ich wysmialem i jade dalej na SDI, nie dosc ze to, ale jeszcze mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ili tym ze chcieli zebym zaplacil 80zl za to ze kabelek pociagneli do domu, skoro na razie nie chce korzystac z ich uslug, a to jak mowil pan monterek przed wierceniem dziurki i przeciagnieciem kabla jest darmowe i wcale nie zobowiazuje do niczego :twisted: zlamasy jedne poza tym sa nachalni juz pare razy dzwonil do mnie i zakazdym razem ten sam niemily pan mi sie przypomina i za kazdym razem dostaje o<span style="color:red;">[ciach!]</span>l ze dzwoni i sie narzuca ze swoja denna oferta i kiedy zrezygnuje z SDI. chyba nie zrezygnuje jak mam miec poblokowane tysiac portow i jechac na proxy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...