SPY_NET Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 KUPIŁEM FX 5200 ULTIMATE (250/500)W 3D MARKU 2001 6000PKT. TROCHE MAŁO ILE MOŻNA MAX. ZWIĘKSZYĆ CORE I MEMORY PROSZE O RADE! ATHLON 1600XP 256DDR ECS K7S6A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 to zalezytylkood karty a raczej od pamieci ile pociagnie jak beda wyskkiwac bledy to zmniejszasz taktowanie o 1Mhz i sprawdzasz Artifact testerem :P :P i wtedy uzyskasz optymalne taktowanie :P :P pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 kręcisz aż do zwiech tu chodzi o core a pamięć kręcisz aż zaczną się pokazywać akffeakty i już po problemie skąd mamy wiedzieć ile możesz podkręcić! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: :evil: SZUKAJ :evil: 20 razy szuaj to sie da napisać ale odpowiedzi jak kolega pyta to nie ma kto napisać! Do krytykowania są moderatorzy a nie urzytkownicy no hcyba że masz 5000 postów no to masz jakieś prawo a nie tak jak ci sie nie chce pisać to nie pisz nic a nie takie bzdety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 KUPIŁEM FX 5200 ULTIMATE (250/500)W 3D MARKU 2001 6000PKT. TROCHE MAŁO ILE MOŻNA MAX. ZWIĘKSZYĆ CORE I MEMORY PROSZE O RADE! ATHLON 1600XP 256DDR ECS K7S6A no i po co to kupiles- trza bylo brac radka 9100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 zgadzam się z poprzednikiem nabeałeś się na to fx ja mam to co w podpisie i mam prawie tyle samo co ty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 zgadzam się z poprzednikiem nabeałeś się na to fx ja mam to co w podpisie i mam prawie tyle samo co ty :) Ale po podkreceniu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 no po podkręceniu tylko że ja dałem 230 zeta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...