Infernopat Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam, Temat poświęcony grze Ever Quest 2:Extended. Może ja zacznę: Pierwsze pytanie, czemu mi nie działa launcher gry? Ściągnąłem Full Version, bodajże downloader 2.9 GB, ale nie działa. Włącza się pokazuje się logo SOE i nic, mogę sobie czekać w nieskończoność. Ktoś wie jak temu zaradzić? Z LoL mam taki sam problem. Pytanie drugie, gra ktoś już w tą grę, a może ktoś gra w LOTR:O? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 Ściągnij Station Launcher i z tego spróbuj odpalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infernopat Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2011 (edytowane) Hej, Dla wszystkich którzy nie mogą odpalić launchera do EQ2. Jeśli używacie np. Firefoxa, ale macie też Internet Explorer, nie zapomnijcie zupdate'ować Flash Playera, ja tak zrobiłem i kicha. Męczyłem się z cholernymi sterami, EasyCleanerami, Pando Media Boosterami, a tu takie proste rozwiązanie. I jeszcze jedno nie róbcie takich błędów jak ja :D. Gra już ktoś w to jakby co mój nick "Arthras" Edytowane 13 Marca 2011 przez Infernopat 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...