mikaelus Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Ehh... ja bym chciał mieć choć taką kartę... No, cóż póki co czekam na R9100 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Jeszcze dodam koledzy, ze to karta z wejsciem i wyjsciem TV jezeli juz o cenie mowa (VIVO !!! - panowie karty R9500pro z VIVO nie chce wiedziec ile kosztuja). Do tego jest to referencyjna plytka Nvidii z pamieciami BGA - wiecie ile to kosztuje. Jest to jedna jedyna karta jaka sirius posiada. Wzieli ja na probe czy bedzie o niej duzo zamieszania. Widac, ze jest wiec mam nadzieje, ze beda mieli ich wiecej i oczywiscie cena jeszcze zmaleje. Oczerniajac (zgadujac), ze Vegita bierze w lape za testy to zastanowilbym sie nad sensem pisania takich wierudnych bzdur. Panowie z OCM stworzyli koleczko ATI&AMD i piernicza takie herezje, ze az sie zygac chce. Zakladajac ten watek nie chcialem wzniecac jakis nieporozumien. Oczywiscie kompleksy wylaza na wierzch. A to, ze ti4200 niepodkrecone przewyzszylo chocby i w 3dmarku to juz mi sie spodobalo. I nie koniecznie to, ze akurat R9500pro jest slabe w tym wypadku ale to, ze ti4200 jest takie zaj****. Wiem, ze R9500pro jest karta lepsza i nigdy inaczej nie twierdzilem i nie powiedzialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Niezmienia to faktu, ze jest tanszy i szybszy od R9500pro. Wiem, ze R9500pro jest karta lepsza i nigdy inaczej nie twierdzilem i nie powiedzialem. hmmm .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Niezmienia to faktu, ze jest tanszy i szybszy R9500pro. Wiem, ze R9500pro jest karta lepsza i nigdy inaczej nie twierdzilem i nie powiedzialem. hmmm .... Przeczytaj jeszcze raz uwaznie pogrubione wyrazy. Dla dokladniejszego zrozumienia mnie podam dla mniej rozgarnietych, ze mowa tutaj przynajmniej o jednym tescie gdzie ti4200 jest szybszy od R9500pro (a defacto jest ich wiecej). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 to moze ja przypomne : to byl twoj drugi post w tym watku nie dosc ze twierdzisz nieprawde ze ti jest tansze od radka i nigdzie nie pisales o jakis testach w 3dmarku tylko po prostu napisales ze jest szybszy i tanszy , obejrzyj sobie jeszcze raz poczatk watku ps jak dla mnie im karta szybsza tym lepsza zreszta wszyscy nv fani twierdza ze nie ma roznicy obrazu nv/radek wiec chyba szybkosc jest najwazniejsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 wszyscy nv fani twierdza ze nie ma roznicy obrazu nv/radek buahahahhaha a to dobre niech sobie dalej tak mysla hehe (no moze fx juz sie zblizyl z jakoscia) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 kocham te dyskusje i tak kazy wie ze NV sucks and Radeon 9500/9800 rulez wiec po co te dyskusje jak kazdy zna prawde. P.S. a jak nie zna niech przeczyta moj post :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 kocham te dyskusje i tak kazy wie ze NV sucks and Radeon 9500/9800 rulez wiec po co te dyskusje jak kazdy zna prawde. P.S. a jak nie zna niech przeczyta moj post :P Tak samo rozumialbys zdanie cale firma BMW sux a Mercedes Benz SL600 i SL500 rulez ? Troche niescisle powiedziane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 proponuje EOT bo sie robi nudno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 kocham te dyskusje i tak kazy wie ze NV sucks and Radeon 9500/9800 rulez wiec po co te dyskusje jak kazdy zna prawde. P.S. a jak nie zna niech przeczyta moj post :P Tak samo rozumialbys zdanie cale firma BMW sux a Mercedes Benz SL600 i SL500 rulez ? Troche niescisle powiedziane. bardzo scisle powiedziane bo cala NV sucks a radeony rulez od 9500 do 9800 zadowolony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 kocham te dyskusje i tak kazy wie ze NV sucks and Radeon 9500/9800 rulez wiec po co te dyskusje jak kazdy zna prawde. P.S. a jak nie zna niech przeczyta moj post :P Tak samo rozumialbys zdanie cale firma BMW sux a Mercedes Benz SL600 i SL500 rulez ? Troche niescisle powiedziane. bardzo scisle powiedziane bo cala NV sucks a radeony rulez od 9500 do 9800 zadowolony? 9100 tez jest fajne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 kocham te dyskusje i tak kazy wie ze NV sucks and Radeon 9500/9800 rulez wiec po co te dyskusje jak kazdy zna prawde. P.S. a jak nie zna niech przeczyta moj post :P Tak samo rozumialbys zdanie cale firma BMW sux a Mercedes Benz SL600 i SL500 rulez ? Troche niescisle powiedziane. bardzo scisle powiedziane bo cala NV sucks a radeony rulez od 9500 do 9800 zadowolony? Hyhyhy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 kocham te dyskusje i tak kazy wie ze NV sucks and Radeon 9500/9800 rulez wiec po co te dyskusje jak kazdy zna prawde. P.S. a jak nie zna niech przeczyta moj post :P Tak samo rozumialbys zdanie cale firma BMW sux a Mercedes Benz SL600 i SL500 rulez ? Troche niescisle powiedziane. bardzo scisle powiedziane bo cala NV sucks a radeony rulez od 9500 do 9800 zadowolony? Hyhyhy :)moim zdaniem jesteście <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnięci :!: Beą sobie teraz mowic NV sux ATI rulez i na odwrot, dzieciaczki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Wydaje mi sie ze to wlasciwy moment na zakonczenie "dyskusji" co niniejszym czynie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...