Volfo Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Cześć wszystkim. Proszę o podpowiedź w następującej sprawie. Posiadam wieżę Sony MHC RG33, sprawuje się ona bardzo dobrze, jest podłączona do PC kablem mninijack od kompa i dwoma chinchami do wieży. Wszystko jest git, tylko brakuje mi trochę basu. W związku z tym istnieją dwa warianty: 1. Kupuję jakiś subwoofer aktywny (np. KODA SW-1000 v2 lub VK08H20 - oba ok. 80W, taka moc mi wystarczy) 2. biorę jakiś dobry zestaw 2.1? Słucham muzyki i gram w gry, dźwięk przestrzenny mnie nie interesuje. Miałem juz zestaw taki: wieża + jakieś dziadowe głośniczki pc 2.1, był OK, ale jak podkręciłem głośność to subwoofer zaczynał trzeszczeć. Więc wywaliłem je i została sama wieża. która opcja, wg Was, byłaby lepsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 pokaż jak to masz ustawione.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Jaki masz pokój? Pierwsze co mi przychodzi do głowy to to że dość potężny sub chcesz połączyć z jakąś pierdziawką Sony ;] Dziwny pomysł wg. mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...