Skocz do zawartości
mate0

Monitor z tunerem tv

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym kupić monitor z tunerem tv w granicach 850zł (no chyba że znacie tańsze alternatywy)

Zastanawiam się nad dwoma modelami Samsung P2270HD lub 2333HD

Oto porównanie:

Compare Samsung SyncMaster P2270HD and Samsung SyncMaster 2333HD Computer Monitors / Comparisons / LCD Monitors catalogue

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Merlin85

A może LG. Oni też mają monitory z tunerem i to całkiem interesujące.

Edytowane przez Merlin85

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość logistyk

A może LG. Oni też mają monitory z tunerem i to całkiem interesujące.

Możesz polecić jakiś monitor z tunerem LG? Mam zwykły monitor tej marki i spisuje się znakomicie więc przy kolejnym zakupie chciałbym pozostać przy tym producencie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Merlin85

No ten monitorek jest wart rzucenia na niego okiem. Oprócz tych wymienionych już funkcji fajne ma jeszcze to, że ma złącze USB dzięki czemu możemy poprzez podłączenie nośnia danych oglądać filmy lub też zdjęcia bezpośrednio na ekranie monitora bez włączania komputera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście, że jest pilot, mi też trudno byłoby wyobrazić sobie kupno telewizora bez pilota, mam nawet taki pokrowiec, który zaczepia się na fotel lub na kanapę i tam jest miejsce na pilota i m.in. na puszkę z piwem :)

tu link do pilota, jak jesteś zainteresowany jak wygląda do tego modelu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Merlin85

Odtwarza praktycznie wszystkie formaty plików multimedialnych dzięki kodekom, w które jest wyposażony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na pewno bez problemów odpalisz DivX, MKV itp., za odpalanie video odpowiada funkcja usb quick viewHD play.

Widziałem niedawno fajne urządzenie, coś w stylu odtwarzacza multimedialnego, podłącza się skrzynkę do tv i łapie neta z sieci bezprzewodowej, co rozszerza funkcje tv do przeglądania internetu, głównie chodzi mi tu o odpalanie filmów z youtube, oczywiście można też podpiąć laptopa, ale nie ma takiej wygody

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi