konrad12601 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam wszystkich,mam powazny problem.otoz za kazdym razem gdy uruchamiam window slychac dzwiek bledu,poniewaz rundll32 prubuje uruchomic biblioteke dll,ale tej biblioteki nie ma na dysku.w programie process explorer widnieje,ze prubuje uruchomic biblioteke "esent3.dll"za co ta biblioteka jest odpowiedzialna??czy moze mi ktos ja przeslac,gdyz prawdopodobnie zostala on usunieta.sprawdzalem w autostart,msconffig zakaldka uruchamianie i w rejestrze i nigdzie nie moge usunac uruchamiania tej biblioteki.czy mozecie mi poradzic jak mam wylaczyc to kazdorazowe uruchamianie tej biblitoeki??z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Popraw bledy! Probuje nie pisze sie przez u.. Czy chodzi Ci o: esent(3).dll, ktory jest kopia esent.dll ? Jezeli tak to odszukaj esent.dll, zrob jego kopie i zmien nazwe. Tutaj masz aktualizacje, ktora zawiera plik esent.dll jezeli go nie masz: Download details: Update for Windows XP (KB910437) o ile oczywiscie masz XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad12601 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 nadal nie pomoglo.skopiowalem ta biblioteke,zmienilem nazwe na esent(3).dll i nadal w menedzerze uruchamia sie rundll32 i podczas uruchamiania systemu sluchac dzwiek bledu.a moze cos jeszcze trzeba z ta kopia zrobic?trzeba ja zarejestrowac w systemie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...