FatboY Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Mam problem :/ Mam nagrywarkę LG 52/24/52 (wiem, wiem shit ...... ale cóż) i gdy chce nagrać coś z dysku (szczególnie muzyke z mp3 wrzucić na audio prze Nero) to wywala mi płytę przy ok. 10%. Płytki kopiuje ale z dysku ma problem. Była już raz wymieniona na gwarancji. Co jej może dolegać, albo w czym tkwi problem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 a moze przypadkiem masz zainstalowany Nvidia IDE controler? Jesli tak to wywal go czym predzej a zobaczysz ze bedzie ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 A,aa co to daje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 A,aa co to daje ? wlasnie chodzi o to ze miesza w systemie to sterownik od firmy nvidia dla urzadzen IDE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Dziwne w sumie bo umnie od zawsze wszystko działa dobrze i nie musze odinstalowywać IDE Controlera :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 wlasnie chodzi o to ze miesza w systemie to sterownik od firmy nvidia dla urzadzen IDE nvidia go skopała ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Dziwne w sumie bo umnie od zawsze wszystko działa dobrze i nie musze odinstalowywać IDE Controlera :] ano widzisz a u mnie nie dzialalo zakladalem nawet o tym temat na forum i wielul ludziom dzialo sie tak samo a objawy sa takie jak u fatboya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 wlasnie chodzi o to ze miesza w systemie to sterownik od firmy nvidia dla urzadzen IDE nvidia go skopała ? taaa a ktorzby inny :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 dzięki lagier :D działa hehe ... jedno pytanie mi sie nasuwa na myśl: dlaczego nv tego nie poprawi ? :D chyba sie przerzuce na kt600 lub poczekam na Athlona 64 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 dzięki lagier :D działa hehe ... jedno pytanie mi sie nasuwa na myśl: dlaczego nv tego nie poprawi ? :D chyba sie przerzuce na kt600 lub poczekam na Athlona 64 :wink: nie ma sprawki 8) w tych nowych sterach 2.41 (ktore z reszta cale wycofali :lol:) juz wogole nie bylo IDE drivera co do VIA to ja juz chyba nie wroce do tego chipsetu ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 A jakbyś sie przesiadał na Ath 64 to bys brał NF3 czy VIA ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ja mam Lite-ON 48x/24x/48x wiem ze wyjada :), ale mam problem zaczyanm wsrodku glosno chodzic i tak jak by chcial rozsadzic plytke. Co jest z nim nie tak, mam go dopiero 3 miechy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 A jakbyś sie przesiadał na Ath 64 to bys brał NF3 czy VIA ? :D to zalezy co bedzie oferowal dany chipset ale poki co obstaje przy NF IMHO stabilniejszy chipset Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...