devilll2305 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Witam! Co myślicie o tym laptopie? Mogę go mieć za 1100zł. czy dostanę za taką kwotę coś lepszego niż to do gier? Nadmienię , że chciałbym laptopa który uciągnął by jakieś fajne gry typu Sims 3 (dla siostry) i ogólnie nie chodzi mi o najnowsze tytuły, ale o takie z 2009 roku powiedzmy. Charakterystyka produktu technologia mobilna AMD procesor AMD Turion 64 X2 model procesora RM-70 (2.3 GHz, 1MB cache) przekątna ekranu LCD 17 cali nominalna rozdzielczość LCD 1440 x 900 pikseli typ ekranu błyszczący (glare) wielkość pamięci RAM 4 096 MB pamięci RAM rozszerzalna do 4 096 MB pojemność dysku twardego 1000 GB - 1TB (2x 500GB) interfejs dysku twardego Serial ATA 5400 RPM napęd optyczny DVD+/-RW DL zewn. układ graficzny tak karta graficzna NVIDIA GeForce 9300 (DirectX10, SM 4.0, PureVideo) wyjścia karty graficznej wyjście HDMI wyjście D-Sub typ akumulatora litowo-jonowa czas pracy na akumulatorze (normatywny) 3 godz. karta dźwiękowa wejście mikrofonu stereo czytnik kart pamięci SD MMC xD MS-Pro Memory Stick komunikacja Bluetooth podczerwień (IrDA) LAN 100 Mbps WiFi IEEE 802.11b/g modem analogowy interfejsy 4x USB ExpressCard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Procek da radę, ramu też ok, grafa do Sims3 też styknie; Ogółem jak sprzęt jest zadbany to można brać; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...