timmon24 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 po reinstalacji systemu z początku wszystko działało jak zwykle Używając U torrenta mogłem przeglądać strony internetowe Oczywiście zawsze chodzą wolniej jak u torrent jest uruchomiony Ale teraz nie ma szans na internet JAK U TORRENT JEST URUCHOMIONY i bez znaczenia że nic nie pobiera tylko wysyła .Wszelkie ograniczenia w pobieraniu bez rezultatu .Wtedy internet chodzi tak ze 5 min laduje się onet.pl Nie mam firewalla ,Windowsowy z sp3 wyłączony , sprawdzałem nic nie blokuje połączeń wych i przych . przegladarka firefox ,internet 4mb/upload 512 Nie mam pojęcia w czym może być problem ? bardzo prosze o jakieś wskazówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Jakiegoś routera przypadkiem nie używasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 timmon24 1. Sprobuj zmienic port w UTorrenncie 2. Sprawdz innego klienta torrent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Okazało się że problemem był antywirus którego używałem ESET NOT i tam musiałem wyłączyć filtrowanie U torrenta . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...