kamerek Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Rewitalizuje stary komputer dla starszej osoby. Komputer jak z podpisu - pytanie czy do niego lepiej dorzucić jakąś tanią 19tke/22ke monitor TN panorame, czy na tej karcie graficznej his radeon 9000 pro pójdzie tylko stary monitor 4:3? Ps. Czy te monitory poleasingowe co na allegro po <150 zł chodzą to są warte uwagi - np.te z Katowic i Wrocławia, bo nie będe tu linkował aukcji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Sama karta na pewno ma wystarczającą wydajność. Sam korzystałem z panoram na GF4Ti i 2MX. Widziałem nawet GF4MX pracującego w 1920x1200. Jeżeli sterowniki do tego Radeona w jakiś sposób nie ogranicza wyboru rozdzielczości(karty, które wymieniłem działały na Linuksie) to nie powinno być problemu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbora Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 U brata podłączałem i przez jakiś czas chodził bez problemu 23" FullHD na radku 9550, wszystko zależy od sterowników.. Na tym radku raczej nie powinno być problemów.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 (edytowane) Vista, C2D, płyta główna 'dość śmieszna' (PCI-E & AGP, DDR & DDR2) a do tego testowo GeForce 2 Ultra - bez problemu działał przez D-Suba z Samsungiem 24" przy 1920x1080 :). Ta sama karta miała problem z osiągnięciem 1680x1050 na XP w akompaniamencie Pentiuma 3 :D. Edytowane 11 Marca 2011 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...