azyl Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 mam takie pytanie - pare razy wchodzilem osattnio w biosie na kontroler temp. cpu wchodzilem w roznych momentach - zaraz po wlaczeniu , po dluzszej pracy , pod koniec pracy kompa . moj problem polega na tym ze temp. ciagle jest taka sama ... rosza sie chyba tylko rpm wentyylatora czy mozliwe ze mam schrzaniony pomiar i czy jezeli tak to czy moge z tym isc na gwarancji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Najprawdopodobniej czujnik temperatry padł. Jeśli masz na gwarancji możesz oddać, znając życie poczekasz dwa tygodnie po czym wymienią ci płytę na nową... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Masz czujnik na wentylu i kreci sie w zaleznosci od temeratury procka... Nic na to nie porasdzisz, nie mozesz tego kontrolowac... Zapewne jest to 49-51 stopni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodex Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Ja ciecie nowy proc !!! :( Z tym już nie moge musze se kupić nową płyte główną Bartona 2800+ i jakiś tam Volcano 11 i bedzie git. Przepraszam że nie na temat ale smutno mi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...