Coyot^... Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Mam pytanie ... co mam zrobic jezeli mam jedno miejsce w kompie na np. mysz PS/2 ze standardowa wtyczka i reszte wejsc USB i jak podlacze klawiature do standardowego wejscia i podlacze mysz USB to mysz potem nie dziala? brakuje sterownika jakiegos? moze cos w panelu jkontrolnych trza zrobic ?? pomozcie ... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Mam pytanie ... co mam zrobic jezeli mam jedno miejsce w kompie na np. mysz PS/2 ze standardowa wtyczka i reszte wejsc USB i jak podlacze klawiature do standardowego wejscia i podlacze mysz USB to mysz potem nie dziala? brakuje sterownika jakiegos? moze cos w panelu jkontrolnych trza zrobic ?? pomozcie ... :( Piszesz dość enigmatycznie ;) Ale jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że masz wyłączone porty USB w biosie. Co masz na myśli "standardowa wtyczka", bo jeśli chodzi o wtyczkę od myszki na COM, to mysz PS/2 i mysz COM nie mogą działać równocześnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Dość nietypowy problem, ale może tak klawiaturę rozumiem wpinasz do PS2, startujesz kompa i po uruchomieniu windy wpinasz w USB mysz i ona nie chce działać. Nie wykrywa nowego urządzenia i nie instaluje nic. Mam jweszcze pytanko czy posiadasz inne urządzenia na USB i jeśl itak, to czy one działają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...