vermacht Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Witam. Problem nie klaruje się dla mnie jasno. Mianowicie Jakbym nie próbował konfigurować, ustawiać, podłączać - nie mam dźwięku na tylnym kanale. Głośniki sprawne, jak podłącze w przedni kanał to jest ok. Może ja faktycznie źle coś robię? A może jest jakieś ustawienie, żeby aktywować ten tylni kanał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midway Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 A dobrze podpiąłeś wtyczki? w karcie są cztery wtyczki(flexi jack, 3x mini jack) i mogłeś się pomylić, sam mało co nie umarłem ze strachu sądząc że głośniki padły albo coś z kartą(mam taką samą jak Ty), a tu się okazało że wtyczka nie weszła do końca :D i dźwięk brzmiał tak jakby zalać głośniki wodą i zasypać piachem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vermacht Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Tzn generalnie wiesz, mam podłączony mikrofon do różowego a co do pozostałych to do zielonego mam wpięte fronty i jest ok, czarny do białego czy jak go tam nazwać a pomarańczowy do tego pseudo pomarańczowego. Nawet jak zmienię czarny z pomarańczą to jest to samo. CO do samych wtyczek to są podpięte do końca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midway Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Problem może leżeć też w sterownikach dołączanych do karty. W programie Creative Audio Console, albo Console Launcher można zmienić zmienić jak karta ma dostarczać dźwięk(do 5:1, 2:1, itd) i tam możesz poszukać rozwiązania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vermacht Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zrobiłem już tam rozbicie dźwięku na 5.1 i jeszcze innych parę kombinacji ale dópa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...