Szyna18 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam ! Mam problem. Komputer mi się zawiesza po około 5 minutach pracy. Działa teraz na trybie awaryjnym i nic się nie dzieje, ale gdy uruchomie system normalnie to za chwile jest zawias. Nie wydaje przy tym żadnych dzwieków, nie wyskakuje żaden błąd. Czym mogłoby to być spowodowane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 1.Napisz wszystkie po kolei części komputera. 2.Instalowałeś jakieś sterowniki ostatnio przed wystąpieniem tego problemu ? Jak tak jakie. 3. Spróbuj odpalić ostatnią znaną poprawną konfiguracje w menu w którym wybierasz tryb awaryjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna18 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Nie instalowałem żadnych sterowników ostatnio. Karta Graficzna : NVIDIA GeForce 9600 GT Procesor : Intel Core 2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz 2.33GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Nie instalowałem żadnych sterowników ostatnio. Karta Graficzna : NVIDIA GeForce 9600 GT Procesor : Intel Core 2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz 2.33GHz Skromny ten Twój konfig... Chłodzenie CPU : ? Płyta główna : ? Pamięci : ? Zasilacz : ? System operacyjny : ? Temperatura procka : ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...