wiedzmin3677 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam, otóż mam pewien problem, dzis zrobilem formata i zainstalowalem windowsa Xp Home Edition, teraz mam problem z aktywacja bo klucz na naklejce nie dziala, Co mam robić ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Aktywować przez telefon. Masz problem z aktywacją, dlaczego w tytule napisałeś "aktualizacja"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiedzmin3677 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) Aktywować przez telefon. Masz problem z aktywacją, dlaczego w tytule napisałeś "aktualizacja"? Sorki, pomylilo mi sie :D własnie juz probowalem i cos mialem taki kod po 6 cyfr przpisac jak go przpisalem to powiedzieli ze cos tam prawdopodobnie zakupili panstwo piracka wersje. A mam oryginalnego Windowsa na tej ladnej plycie i naklejke na komputer z kluczem ktory teraz nie dziala. Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez wiedzmin3677 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...