innocent Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam, Czesałem fora w poszukiwaniu netbooka do 1100 zł i znalazłem multum ofert. Zaczynając od eee'kow - Dla jednych tandeta albo swietny netbook. Toshiby n5xx, Samsungi, hp itp. Nie wiem co wybrac - podobna specyfikacja ale kazdy user ma inną opinie. Główne zadania netbooka: - w miarę konfortowe pisanie w borlandzie czy devie (c++) - 2 rdzenie? - internet, youtube, muzyka. - mobilnosc (jak to netbook) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 http://www.x-kom.pl/p/64491-netbook-10-acer-ao522-c-50-2048-320-czarny.html 1149zł Bo: - jakość wykonania +/- jak w każdym netbooku w tej kasie - a z drugiej strony sensowna wydajność + rozdzielczość hd (1280x720) więc nie trzeba przewijać stron - w miarę przystępna klawiatura do pisania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
innocent Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) On jest na fusionie? 1ghz to nie za dużo jak na procek. A co z toshiba bd550D? I jak z marką ACER? Kiedyś unikano jej jak ognia, jak teraz? :) Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez innocent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Teraz acery okreslilbym jako co najmniej przyzwoite. IMO stoja wyzej niz Asus, ale to tylko prywatna opinia.. Ten konkretny Acer jest na Fusionie. I w Twoim przypadku to raczej bedzie na plus w stosunku do Atomow. Ale tak czy inaczej jesli potrzebujesz czegos, na czym komfortowo bedzie sie pisac i kompilowac programy, to ja bym przemyslal zakup jakegos uzywanego laptopa z normalnym procesorem, wygodniejsza klawiatura i ekranem przynajmniej 12". Probowalem uzywac netbooka w takich zadaniach i bylo to naprawde meczace.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...