Ituriel Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Potrzebuje wezy 16/12 silikonowych/pseudosilikonowych. Jak narazie poszukiwania spelzly na niczym :( Nie chce mi sie zamawiac paczki u mate'a tylko ze wzgledu na weze. Igielitowe sa za twarde - przynajmniej jesli chodzi o rownolegly setup GPU/NB. Cala reszta nie sprawdza sie w moim wydaniu. Tak - szukalem w archiwum Nie - nie bylo w archiwum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 a takie zielone z zoologicznego ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 prosze o odpowiedzi , a nie sugestie - przez takie zielone z zoologicznego (cena<5zł/m) mialem problemy. Pytam sie o EHEIMy , albo pochodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ituriel ---> to ja najmocniej przepraszam i prosze o opisanie problemow bo u mnie tez nie widzialem eheimow i planowalem uzycie tego cuda z zoologicznego..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 jesli masz zamiar sciskac weze na maxa - cymbatami z dodatkowa uszczelka (z weza o wiekszej srednicy) chroniaca przed rozcieciem to cos ponizej 5 zł nie jest rozwiazaniem - bezczelnie wyskakuje z zacisku [do 24h] (chyba , ze weze twarde igielitowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Te EHEIMy tez sa twarde! Dla mnie zadna rewelacja i do tego kolor :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przygod Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ja nie wiem co wy sie tak podniecacie tymi ehemami. W paraktikierze kupiłem przezroczsty waz w cenie 3zł/m Sprawuje sie super...a dodam ze mam 4 bloki w zestawie wiec laczenie nb z gpu nie jest mi obce:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...