jezol Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam, Poszukuję jakiegoś mobilnego laptopa, najlepiej 13 cali, interesuje mnie długa żywotność baterii. Będzie służył do: Internet Mam parę filmów full HD. Visual Studio SQL Server Linux na virtualnej maszynie - bardzo rzadko w ramach nauki na studiach. Niskie temperatury. Chciałbym przeznaczyć jak najmniejszy budżet ale max to 3000zł. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Sam czekam obecnie na jakiekolwiek recenzje nowego Vostro 3350. Podejrzewam ze Tobie tez by spasowal.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Sam czekam obecnie na jakiekolwiek recenzje nowego Vostro 3350. Podejrzewam ze Tobie tez by spasowal.. http://www.x-kom.pl/szukaj/v130 lub 3350 Jednak jeżeli stawiasz na mobilność to v130 będzie lżejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 V3350 zaczyna się od 3500zł. Na twoim miejscu wziąłbym Lenovo ThinkPad Edge 14. Jest minimalnie większy (14,1"), ale za to ma jedną z najlepszych klawiatur w notebookach (wg niektórych recenzji najlepszą). Wersja za 2800 z i3 i GMA HD. Lenovo ThinkPad Edge NVPP6PB2 - Core i3 380M / 14,1 WXGA / 4096 / 500 / Intel GMA HD / DVD / Windows 7 Pro / czarny matowy / pakiet dodatkowych usług i wysyłka w cenie :: kuzniewski.pl Wersja za 3200 z i5 i HD5145. Lenovo ThinkPad Edge NVPPAPB - Core i5 480M / 14,1 WXGA / 4096 / 500 / Radeon HD 5145 / DVD / Windows 7 Pro / czarny matowy / pakiet dodatkowych usług i wysyłka w cenie :: kuzniewski.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 V3350 zaczyna się od 3500zł. http://www.x-kom.pl/szukaj/3350 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Sądziłem, że na kuźniewskim są normalne ceny. W takim razie Vostro, ale niepokoi mnie ta 4 komorowa bateria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 dlatego trzeba poczekac na recenzje.. Wg zapowiedzi na 4-komorowej ma wytrzymac ponad 5h.. zobaczymy jak bedzie w rzeczywistosci. Ja odpuszczam sobie komputery z Arrandale, ze wzgledu na badziewna grafike. W Twoim przypadku pewnie to nie ma znaczenia, wiec masz nieco wiekszy wybor niz ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...