turzol Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Mam pytanie czy Volcano 7+ którego zaraz jadę kupić do 4max-a :D :D będzie pasował do mojej płyty...Czy nie przeszkadzają żadne kondensatory itp. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Mam pytanie czy Volcano 7+ którego zaraz jadę kupić do 4max-a :D :D będzie pasował do mojej płyty...Czy nie przeszkadzają żadne kondensatory itp. :?: Poogladaj specyfikacje Volcana i wszystko bedziesz wiedzial. Na stronie 4Max jest wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Mam pytanie czy Volcano 7+ którego zaraz jadę kupić do 4max-a :D :D będzie pasował do mojej płyty...Czy nie przeszkadzają żadne kondensatory itp. :?: no mozesz miec klopot, zobacz czy ten volcano nie ejst szerszy niz moj titan, ja musialem swojego pilowac, bo tam blisko podstawki stoi sobie taki 1 kondesator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...