fuxmen Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 co myślicie o tej chłodnicy? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13721492 proszę o wypowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 idz na szrot i kupisz taką taniej bo tu jeszcze dojdzie przesyłka. To jest chyba od poloneza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 a no jeszcze czeba znajść ten szrot :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Za taka cene bierz! tylko te krocce bedziesz musial sobie zmienic na cos normalnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 brać?? może wezmę tylko muszę wytrtzaskać kasę od fatchera i nie wykupcie mi tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 chlodnica od poloneza jak mniemam mialem taka sama ! JA bym jej nie bral bo w srodku przelot amm maly! i jak jest zasyfiona to woda bedzie sie saczyc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 aha no to nie wiem poczekamy na wypowiedzi innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 nie warto u mnie taka chłodniczka bo byłem to chceli 10zł nie przeciekała tylko finy lekko wygęte w 2 miejscach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 fux men poczekaj moz`e ktos z forum bedzie cos sprzedawal to wtedy sobie kupisz.A jesli kcesz to aj moge ci odpalic tylkoz e alu. Od piecyka gazowego!Ale za free to chyba sie oplaca zreszta nie jestem pewien na 100% ze to alu bo mma takie 2 i jedna to na 100% Cu i jest dla mnie.A tamta zaraz ja poskrobie to zobaczymy!Jak cos to wal na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Slabo szukasz. Ja przez forum zaopatrzylem sie w ciagu ostatnich tygodni w Zuka i Kadeta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 fux men poczekaj moz`e ktos z forum bedzie cos sprzedawal to wtedy sobie kupisz.A jesli kcesz to aj moge ci odpalic tylkoz e alu. Od piecyka gazowego!Ale za free to chyba sie oplaca zreszta nie jestem pewien na 100% ze to alu bo mma takie 2 i jedna to na 100% Cu i jest dla mnie.A tamta zaraz ja poskrobie to zobaczymy!Jak cos to wal na pwchętnie podjemę współpracę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...