mihalo Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam, mam problem z tym by program zapamiętał zadane ustawienia drukowania, np. podział wydruku na 4 strony lub fakt, że są obrócone o 90 stopni. Po ustawieniu i kliknięciu OK program drukuje, a gdy ponownie naciskam CTRL+P to ustawienia są domyślne. Gdzie można je na sztywno zdefiniować oraz czy są jakieś profile drukowania, bo nie mogę znaleźć takich rzeczy. Ewentualnie proszę polecić inną małą i szybką przeglądarkę pdf z w/w możliwościami, bo są dla mnie najbardziej kluczowe. Często drukuję wybrane elementy całych plików, a tutaj nie mogę nawet wpisać konkretnych stron jak w Wordzie, a jedynie zakres 'od' 'do'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Sprawdź PDF-X change Viewer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Doklandie. Moim zdaniem PDF-XChange jest najlepszym czytnikiem. W testach tez ma troche lepsza jakosc renderowania. Spraw i ocen sam. Ps. Jak cos w ustawieniach masz opcje zeby nie pkazywalo platncyh funkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) Faktycznie świetny program, na początku nie widziałem opcji poziomo przy drukowaniu, ale trzeba to ustawiać bezpośrednio w opcjach drukarki. Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...