Skocz do zawartości
Gość Łukasz Tkacz

Men of War: Oddział Szturmowy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

Już jutro polska premiera gry Men of War: Oddział Szturmowy - samodzielnego dodatku do pierwszej części, który znacznie poszerza tryb multiplayer, dodaje jedną nację (Japonia), oraz kilka dodatkowych opcji takich jak np. nowe typy amunicji czy też nowy system ostrzału artyleryjskiego.

Gdyby ktoś chciał skorzystać, to na JACenter macie dokładne informacje + zniżkę na zakup :)

Już jutro premiera Men of War: Oddział Specjalny - JACenter.pl

Co ciekawe, strategia, a przyjęła się bardzo ciepło (pomimo aktualnej mody na gry bezmyślne) i Cenega ma w tym roku wydać również Men of War: Wietnam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja po becie mam mieszane uczucia. Gra zrobiła się zbyt "szybka" i bardziej arcade (zwłaszcza multi) Zwykły Men of War w multi oferuje znacznie więcej rozrywki. Osobiście czekam na Vietnam, w końcu jakiś nowy klimat bo MoW już mi się zaczyna przejadać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

O MoW: Wietnam postaram się również na bieżąco informować, możliwe, że przy jego premierze będzie miała miejsce podobna promocja, zawsze to kilka złociszy mniej :)

Ja tymczasem muszę czekać na Jaggedy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi