Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Już jutro polska premiera gry Men of War: Oddział Szturmowy - samodzielnego dodatku do pierwszej części, który znacznie poszerza tryb multiplayer, dodaje jedną nację (Japonia), oraz kilka dodatkowych opcji takich jak np. nowe typy amunicji czy też nowy system ostrzału artyleryjskiego. Gdyby ktoś chciał skorzystać, to na JACenter macie dokładne informacje + zniżkę na zakup :) Już jutro premiera Men of War: Oddział Specjalny - JACenter.pl Co ciekawe, strategia, a przyjęła się bardzo ciepło (pomimo aktualnej mody na gry bezmyślne) i Cenega ma w tym roku wydać również Men of War: Wietnam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 ja po becie mam mieszane uczucia. Gra zrobiła się zbyt "szybka" i bardziej arcade (zwłaszcza multi) Zwykły Men of War w multi oferuje znacznie więcej rozrywki. Osobiście czekam na Vietnam, w końcu jakiś nowy klimat bo MoW już mi się zaczyna przejadać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 O MoW: Wietnam postaram się również na bieżąco informować, możliwe, że przy jego premierze będzie miała miejsce podobna promocja, zawsze to kilka złociszy mniej :) Ja tymczasem muszę czekać na Jaggedy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Haa, mam dla Was coś ciekawego :D JACenter i Cenega Poland zapraszają na konkurs! Mam nadzieję, że nasza akcja spodoba się fanom serii Men of War :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...