wjfkdl Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam, chciałbym kupić głośniki przenośne do mp3, jednak nie bardzo wiem, nie ma jednak zbyt wielkiego wyboru a przynajmniej ciężko jest coś znaleźć. Chodzi mi o głośniki, które nadawałyby się np na jakiegoś grilla czy jakieś posłuchanie sobie muzyki przed snem albo przy robieniu czegoś w garażu itp. Cena tak do 100zł. Do tej pory udało mi się znaleźć takie głośniczki: - Genius SP-i170 - X-MI Xmini II v1.1 - Creative TravelSound 250 ale bardzo ciężko je znaleźć, te na allegro są refurbished i nie maja okablowania no i to by było na tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xardas228 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Jeśli zależy Ci na wielkości to polecę głośniczki które sam posiadam: KLIK Są naprawdę niesamowite jak na taką wielkość. Do zasilenia ich są potrzebne 3 baterie/akumulatorki AAA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjfkdl Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Rozmiar w to w sumie najmniejszy problem, priorytetem jest jakość dźwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...