Skocz do zawartości
swieczka

Który laptop jest lepszy ?

Rekomendowane odpowiedzi

No więc od jakichś 3 miesięcy zbieram się do zakupu laptopa, mój budżet jest stosunkowo mały, bo tylko 2000 zł i jakiegoś porządnego sprzętu nie kupisz. Otóż ja potrzebuje laptopa przede wszystkim do grania, w takie gry jak CS, NFS, GTA, czy coś podobnego... Nie mam w rodzinie żadnego informatyka i nie ma mi kto za bardzo pomóc w wyborze.

Tak troszeczkę poszukałam, bardzo mi zależy żeby ten laptop znajdował się w ofercie electro.pl gdyż mam już tą stronę wypróbowaną.

ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket Notebook ASUS X52JE-EX071V + voucher 400 zł na wakacje

ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket Notebook ACER 5742ZG-P613G50MN LX.R5R02.002 + voucher 400 zł na wakacje

ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket Notebook MSI CX623-221PL + voucher 400 zł na wakacje

Do tej pory znalazłam takie sprzęciki, będę wdzięczna jak mi powiedziecie , który jest lepszy i dlaczego :) albo podacie laptopy godne uwagi :)

Dziękuje :)

Edytowane przez swieczka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aspire 5742G-372G32MnKK LX.R5202.051 - 1839.00 zł • ElectroWorld.pl

Core i3 i 420M. Specjalnie nic lepszego nie ma na chwilę obecną w tym przedziale cenowym.

Jakbyś chciała przyoszczędzić to:

http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/1578244#from34240

Czyli P6100 zamiast i3. Aż tak ogromnej różnicy nie ma.

Edytowane przez nethaker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi