Skocz do zawartości
Pondzik

Usunięta polski programisty

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dzisiaj byłem u kolegi i chciałem mu usunąć wkurzającą 214 ale że miał myszke skaczącą do [gluteus maximus] to mu wywalilem wszystki tryby - miał tam korea poł i azerbejdżan :P i mam problem pewnie jutro sie zczai jest jakis sposob??? gdzies cos wkleic ? :D prosze o szybką odpowiedź

edit: dodam jeszcze ze ma wina 7 albo viste raczej 7

Edytowane przez Pondzik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tej zasadzie...

Ja nie mam Paska języka, acz z wyboru - nie chcę, nie potrzebuje, przynajmniej na stacjonarce. Na laptopie używam, bo czasami korzystam też z japońskiego.

Ok. Panel sterowania -> Region i język -> Klawiatury i języki -> Zmień klawiatury... /tam możesz zmieniać ustawienia języków pisania oraz włączyć ten zacny pasek

Edytowane przez AragornPL
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez dwa lata uczyłem się japońskiego, sporadycznie zdarza mi się skrobać coś do Japończyków i korzystać ze stron po japońsku/googlować japońskie treści z wykorzystaniem kany (katakany i hiragany) oraz kanji. Japoński układ klawiatury wymagany jest również do niektórych gier japońskich typu visual novel/galge, nawet po spatchowaniu do angielskiej wersji. Czasami AppLocale nie rozwiązuje sprawy.

Do pisania bardzo dobrze nadaje się też Wakan :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh była taka strona co na niej rysowałeś te japonskie znaczki a to ci zmieniało twoje wypociny na prawdziwy znaczek :D czasami sie przydawało a tak pozatym nie gralem w japonskie gry :P chociaż grałem w lfa ale nie wiem czy to japońskie xD

edit: problem rozwiązany admin zamknij

Edytowane przez Pondzik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi