Pondzik Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam dzisiaj byłem u kolegi i chciałem mu usunąć wkurzającą 214 ale że miał myszke skaczącą do [gluteus maximus] to mu wywalilem wszystki tryby - miał tam korea poł i azerbejdżan :P i mam problem pewnie jutro sie zczai jest jakis sposob??? gdzies cos wkleic ? :D prosze o szybką odpowiedź edit: dodam jeszcze ze ma wina 7 albo viste raczej 7 Edytowane 30 Kwietnia 2011 przez Pondzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Można wszystko usunąć? o_O Próbowałeś najnormalniej w świecie dodać Polski (programisty)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pondzik Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 heh nie ma go tam zniknal caly pasek jezyka po wywaleniu wszystkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) Na tej zasadzie... Ja nie mam Paska języka, acz z wyboru - nie chcę, nie potrzebuje, przynajmniej na stacjonarce. Na laptopie używam, bo czasami korzystam też z japońskiego. Ok. Panel sterowania -> Region i język -> Klawiatury i języki -> Zmień klawiatury... /tam możesz zmieniać ustawienia języków pisania oraz włączyć ten zacny pasek Edytowane 30 Kwietnia 2011 przez AragornPL 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pondzik Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 a no faktycznie heh dzieki :P a tak z ciekawosci po jakiego ci japonski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Przez dwa lata uczyłem się japońskiego, sporadycznie zdarza mi się skrobać coś do Japończyków i korzystać ze stron po japońsku/googlować japońskie treści z wykorzystaniem kany (katakany i hiragany) oraz kanji. Japoński układ klawiatury wymagany jest również do niektórych gier japońskich typu visual novel/galge, nawet po spatchowaniu do angielskiej wersji. Czasami AppLocale nie rozwiązuje sprawy. Do pisania bardzo dobrze nadaje się też Wakan :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pondzik Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) heh była taka strona co na niej rysowałeś te japonskie znaczki a to ci zmieniało twoje wypociny na prawdziwy znaczek :D czasami sie przydawało a tak pozatym nie gralem w japonskie gry :P chociaż grałem w lfa ale nie wiem czy to japońskie xD edit: problem rozwiązany admin zamknij Edytowane 1 Maja 2011 przez Pondzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...