qhash Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Witam, Mam takie pytanie do posiadaczy badź osób mocno zorientowanych w temacie. Posiadam napęd DVD na USB i nie potrzebuję napędu w laptopie. Chciałbym w zatoce na napęd optyczny zainstalować drugi dysk twardy. Szukałem trochę w googlach, ale nie znalazłem nic takiego. Czy ktoś widział albo zna takie rozwiązanie dla laptopów Acer? Pozdr, # Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 (edytowane) Moje google-fu jest lepsze niż twoje google-fu. Add a 2nd HDD using the CD/DVD Optical Drive Bay : NewmodeUS, Hard Drive Caddys for Notebooks http://www.newmodeus.com/index.php?main_page=product_info&products_id=372 Musisz poszukac czegoś takiego, jeżeli tylko dvd w acerze jest standardowe ( a raczej jest) to powinno działać i pasować. Jeśli masz jakieś wątpliwości co do dvd w laptopie poszukaj w sieci manuala serwisowego w pdf. Edytowane 2 Maja 2011 przez Stolar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 hmm, dzięki :) widocznie szukanie po modelu nie jest dobrą opcją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...