Nessay Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 witam, mam taki problem odkad zaczelem uzywac winamp3 gdy nim odtwarzam film czy tez klip to obraz staje sie taki nie naturalny lekko niebieskawy.... dlaczego ? mam ffshow i dshow i divx 5.0.5 pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zmień program do odtwarzania, przecież ten player w winampie to jedno wielkie gó***!!!!! Polecam ALL PLAYER, SUB-EDIT Player, Best Player, V-Player... To są 4 najlepsze odtwarzacze!!! Zajżyj również na www.divx.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 wiem wiem, filmy ogladam we V-playerze.. .przypadkiem zainstalowalem winamp3 i takie cos sie w nim dzieje, juz go odinstalowalem, wróciłem do 2ki a klipy odtwarzam w wmp9 ;) i jest git :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...