marrio Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Szukam jakiegos dobrego monitora mysle nad tymi. BENQ G2222HDL LG E2260V-PN Samsung SyncMaster SM BX2231 LCD LG 23" LCD W2343T-PF Asus 22" LCD VW224T Monitor bylby podpiety pod xbox 360 lub pc.Za bardzo nie znam sie na monitorach ale te maja dobre opinie. Prosze o szybka odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Iiyama 2210hds ma zerowy input lag, 2ms matryce (od szarego do szarego) i rozdziałe 1920x1080 czyli full hd. Zdaje sie że ma komplet wejść włącznie z hdmi. Tego lg 2343t mam i sobie chwalę, trochę nierówno świeci( widać przy czarnym tle) ale kolory po regulacji ma spoko, czas reakcji też ok. Smużenia nie widzę, ale może nie wpatruję się zbyt mocno. No i jest większy te półtora cala od tej iiyamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 w2343 jest w porządku, a nie potrzebne Ci są głośniki w monitorze? bo tak patrzę m.in. do konsoli coś szukasz, od LG to może być np m227wdp, jest złącze hdmi w razie czego i dodatkowo tuner tv też, rozdzielczość full HD, obraz wygląda nieźle, widziałem na nim filmik w fullHD o graftenie, tym super materiale przyszłości, który Polacy jako pierwsi wiedzą jak produkować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Chyba jednak wezme tego LCD LG 23" LCD W2343T-PF i tu pojawia sie pytanie narazie monitor bedzie podpiety pod starego kompa, grafa radeon 9200 series.Czy da rade na tym radeonie i tym monitorze pograc w cs'a? Gdzies w necie czytalem ze miedzy 1680 x 1050 a full hd nie ma roznicy i tu pojawaia sie nastepne pytanie czy nie lepiej ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> tego asusa Asus 22" LCD VW224T.I mam jeszcze jedno pytanie jakby wygladalo 1680 x 1050 na xboxie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Na Xboxie na pewno będzie fajnie wyglądało, ale ta twoja karta graficzna i ten monitor LG bez problemu udźwigną tę grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Gdzies w necie czytalem ze miedzy 1680 x 1050 a full hd nie ma roznicy... jeżeli chodzi Ci o proporcje to jest niewielka różnica pomiędzy tymi rozdzielczościami, myślę, że osoba wyczulona to dostrzeże, poczytaj sobie o xboksie i o rozdzielczości 1680x1050, dużo ludzi skarży się na niewyraźny obraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...