Skocz do zawartości
marrio

Jaki monitor wybrac

Rekomendowane odpowiedzi

Iiyama 2210hds ma zerowy input lag, 2ms matryce (od szarego do szarego) i rozdziałe 1920x1080 czyli full hd. Zdaje sie że ma komplet wejść włącznie z hdmi.

Tego lg 2343t mam i sobie chwalę, trochę nierówno świeci( widać przy czarnym tle) ale kolory po regulacji ma spoko, czas reakcji też ok. Smużenia nie widzę, ale może nie wpatruję się zbyt mocno. No i jest większy te półtora cala od tej iiyamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w2343 jest w porządku,

a nie potrzebne Ci są głośniki w monitorze? bo tak patrzę m.in. do konsoli coś szukasz, od LG to może być np m227wdp, jest złącze hdmi w razie czego i dodatkowo tuner tv też, rozdzielczość full HD, obraz wygląda nieźle, widziałem na nim filmik w fullHD o graftenie, tym super materiale przyszłości, który Polacy jako pierwsi wiedzą jak produkować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jednak wezme tego LCD LG 23" LCD W2343T-PF i tu pojawia sie pytanie narazie monitor bedzie podpiety

pod starego kompa, grafa radeon 9200 series.Czy da rade na tym radeonie i tym monitorze pograc w cs'a?

Gdzies w necie czytalem ze miedzy 1680 x 1050 a full hd nie ma roznicy i tu pojawaia sie nastepne pytanie czy nie lepiej ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> tego asusa Asus 22" LCD VW224T.I mam jeszcze jedno pytanie jakby wygladalo 1680 x 1050 na xboxie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Merlin85

Na Xboxie na pewno będzie fajnie wyglądało, ale ta twoja karta graficzna i ten monitor LG bez problemu udźwigną tę grę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzies w necie czytalem ze miedzy 1680 x 1050 a full hd nie ma roznicy...

jeżeli chodzi Ci o proporcje to jest niewielka różnica pomiędzy tymi rozdzielczościami, myślę, że osoba wyczulona to dostrzeże, poczytaj sobie o xboksie i o rozdzielczości 1680x1050, dużo ludzi skarży się na niewyraźny obraz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi