wyszynscy50 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Obdzwoniłem wszystkie znane mi numery Microsoft Poland i nigdzie nie dowiedziałem się jak kupić Klucz do Upgrade win7 . Z taką ignorancją i brakiem poszanowania klienta jeszcze się nie spotkałem. Komputer kupiłem w Sony Center w Szczecinie i jedyną radę jaką uzyskałem to propozycja kupienia nowego Win7x64 Ultimate za około 800zł pl. Może ktoś mi doradzi jak można uzyskać taki klucz.Chodzi mi o legalnie kupno!!!! wyszynscy50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) N http://emea.microsoftstore.com/europe/en-US/Microsoft/Windows-Anytime-Upgrade-Windows-7-Professional-N-to-Ultimate-N Bez N http://emea.microsoftstore.com/europe/en-US/Microsoft/Windows-Anytime-Upgrade-Windows-7-Professional-to-Ultimate Edytowane 9 Maja 2011 przez ZlyUser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszynscy50 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 N Windows Anytime Upgrade: Windows 7 Professional N to Ultimate N - Buy from Microsoft Store Europe Bez N Windows Anytime Upgrade: Windows 7 Professional to Ultimate - Buy from Microsoft Store Europe Wszystko jest fajne ale to nie dotyczy sprzętu kupionego w Polsce i nie dotyczy Polski. Microsoft uważa nasz kraj za dżunglę. wyszynscy50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) A co ma tu do rzeczy ze sprzet kupiony w Polsce? Zresztą ustawiony region to "European Union". Edytowane 9 Maja 2011 przez ZlyUser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszynscy50 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Wysyłam do PANEL STEROWANIA - Windows Anytime Upgrade gdzie wyraźnie jest napisane, że w naszym kraju nie jest możliwe kupno ON LINE i i żadna miana ustawień regionu nic nie pomoże PRÓBOWAŁEM i otrzymałem odpowiedź Sorry Winetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 To odeslij się jeszcze raz do panelu sterowania i zobacz co masz w anytime upgrade pod opcją online. Pierwsza opcja słuzy tylko do zakupu bezposrednio z aplikacji anytime upgrade w panelu sterowania. Druga pozwala na wprowqadzenie kodu uzyskanego w inny sposób jak np zakup w sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszynscy50 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Dzięki spróbuję jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...