PolandMET Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Witam Czy ktos robil sobie blok z plexi na blok Bitspower Black Freezer dla Asus x48 np. Rampage Formula ?? Bo to ciezka sprawa wiec nie chce robic cos co juz ktos ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 chyba nikt czegoś takiego nie robił i nie będzie robił bo raczej się już nie opłaca. Sam posiadam owy secik i jakoś na początku chciałem mieć plexi ale obecnie już mi to nie przeszkadza i ładnie pasuje to zapinki cpu :] Może czas poszukać RF 2 EX wtedy masz bloki plexi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 (edytowane) No to ja bede pierwszy ktory zaprojektuje taki top'ik. I jeszcze sprobuje zrobic to bez wyciagania bloku z kompa :D Edytowane 13 Maja 2011 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...