Lagier Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Hawk, zainstalowalem najnowsze stery do plyty, ale to nic nie dalo:/ coz lipny procek plyta i SDR i wszystko staje sie jasne nie nazwalbym athlona xp 1500+ lipnym procesorem, plyta to przyznaje no i fakt ze te 256sdram to trochu malo:/ do tej karty lipny i to nawet bardzo to on jest tutaj waskim gardlem i do tego sdry i agp x2 co ty bys wiecej chcial :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Hawk, zainstalowalem najnowsze stery do plyty, ale to nic nie dalo:/ coz lipny procek plyta i SDR i wszystko staje sie jasne nie nazwalbym athlona xp 1500+ lipnym procesorem, plyta to przyznaje no i fakt ze te 256sdram to trochu malo:/ do tej karty lipny i to nawet bardzo to on jest tutaj waskim gardlem i do tego sdry i agp x2 co ty bys wiecej chcial :? agpx2, chodziaz niewiem dlaczego bo w plyta ma agpx4 maxymalnie. bardzo? no chyba naprawde przesadzasz:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Hawk, zainstalowalem najnowsze stery do plyty, ale to nic nie dalo:/ coz lipny procek plyta i SDR i wszystko staje sie jasne nie nazwalbym athlona xp 1500+ lipnym procesorem, plyta to przyznaje no i fakt ze te 256sdram to trochu malo:/ do tej karty lipny i to nawet bardzo to on jest tutaj waskim gardlem i do tego sdry i agp x2 co ty bys wiecej chcial :? agpx2, chodziaz niewiem dlaczego bo w plyta ma agpx4 maxymalnie. bardzo? no chyba naprawde przesadzasz:/ chlopie radeona 9500 2400+ nie potrafi zdlawic a co dopiero 1500+ wiec jak dla mnie proc blokuje ci to wszystko. To tak jak ja mialem na AXP 1700+ okolo 10k na 2400+ 13k a ponizej 1700+ to juz wogole roznica jest wieksza wiec u ciebie powinno byc kolo 9k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 no i tak mam, 8800 mniej wiecej:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...