TripleX Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Wczoraj brat zlozyl mi nowy komputer.Powiedzcie prosze czy jest to cos warte.Czy moze cos zmienic. AMD Xp1700+ B0 Soltek FRN2-L 256MB DDR333 Elixir Radeon9100 zasilka to Deer400W Moze sie nieznam ,ale mam obawy co do pamiatek :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Nie no ogólnie fajny zestawik, tylko te pamiątki właśnie. Elixir to loteria raz trafi Ci sięwypaśna kośćraz jakaś biedna. Może pomyśl nad TwinMOS'ami, Kingstonami :> PS. Co to za radek :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 No na pamiątki Ci trochę pożałował :) Mógł wziąć TwinMosy, które są tylko ciut droższe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Nie no ogólnie fajny zestawik, tylko te pamiątki właśnie. Elixir to loteria raz trafi Ci sięwypaśna kośćraz jakaś biedna. Może pomyśl nad TwinMOS'ami, Kingstonami :> PS. Co to za radek :?: super grace ,pamieci sa 128bit, taktowanie 250/250.Tak tez myslalem ,ze pamieci sa lipne.Jak uzbieram troche kasiory to kupie 2x256mb twinmos'ow ,musze sprzedac jeszcze mojego GF4MX460 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Nie no ogólnie fajny zestawik, tylko te pamiątki właśnie. Elixir to loteria raz trafi Ci sięwypaśna kośćraz jakaś biedna. Może pomyśl nad TwinMOS'ami, Kingstonami :> PS. Co to za radek :?: super grace ,pamieci sa 128bit, taktowanie 250/250.Tak tez myslalem ,ze pamieci sa lipne.Jak uzbieram troche kasiory to kupie 2x256mb twinmos'ow ,musze sprzedac jeszcze mojego GF4MX460 No i tak będzie najlepiej będzie. Karta też jest fajna więc spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 tja pamieci straszna bieda ;) mam i niepowiem <span style="color:red;">[ciach!]</span>OWE SA ;) twinmosy troszeczke drozsze ale przynajmniej bardziej pewne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...