Falcon Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Jaki macie sredni trnsfer plików w edonkoy bo mi smiga ok 10 kb/s natomiast w kazie w nocy srednia wartosc to 25 Kb/s . I do jakiego najlepiej podłączyc sie w servera tzn szybkiego czy tego ktory ma więcej userów czy moze plików (poprosze o nazwe serverka). :P PS:Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Przez co Ty się łączysz, że masz takie transfery? Ja mam w Kazie średnio koło 7 :P A tego drugiego programu nawet nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 jest to siec osiedlowa ale transfer jest tylko wtedy duzy jezeli sciągam jeden pliczek i gdy znajdzie sie odp ilosc plikow(search more) tzn minimum 15 a na dodatek jest to jak pisałem transfer z nocy 03:00 h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 To rzeczywiście wiele wyjaśnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 I to średnio....na Kazie miałem nawet 60 kilo/s 8) To zależy od łącza. Na tym drugim nie pamiętam, bo dawno nic nie ściągałem z niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 No wiec nikt nie uzywa tego programu ? qwa wiem ze dzis jes taki dzien ze lepiej isc do baru na browca niz pisac post 8) Dadam tylko ze chciałem zgrac przez edonkey bo w kazie niema Diablo II Lord ... i niestety marnie to idzie , co chwila sie rozłącza i przez nocke zdołałem zgrac jakies 60 mb . Wiem ze to jest juz troszke starsza gra i malo ludzi ją ma , ale czy nie da sie juz nic zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 No wiec nikt nie uzywa tego programu ? ... i niestety marnie to idzie , co chwila sie rozłącza i przez nocke zdołałem zgrac jakies 60 mb. Wiem ze to jest juz troszke starsza gra i nie na kazdym serv jest , ale czy nie da sie juz nic zrobicpo 1 - idzie marnie bo sk....syny uzywaja BOOT'ow i blokuja siec po 2 - jakbys poczytal uwaznie to bys wiedzial ze na serwerach nic nie lezy tylko u userow po 3 - najlepiej laczyc sie z serwerem z jak najmniejszym pingiem po 4 - predkos sciagania jest wprost proprcjonalna do ilosci osob ktore udostepniaja dany plik i do wysokosci numeru ID (wcisnij znak zapytania po prawej) im wyzszy tym lepiej (a ten zalezy: od lacza - czy IP klasy publicznej czy prywatnej, od ilosci udostepnianych plikow i chyba od przepustowosci twojego lacza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 No wiec nikt nie uzywa tego programu ? ... i niestety marnie to idzie , co chwila sie rozłącza i przez nocke zdołałem zgrac jakies 60 mb. Wiem ze to jest juz troszke starsza gra i nie na kazdym serv jest , ale czy nie da sie juz nic zrobicpo 1 - idzie marnie bo sk....syny uzywaja BOOT'ow i blokuja siec po 2 - jakbys poczytal uwaznie to bys wiedzial ze na serwerach nic nie lezy tylko u userow po 3 - najlepiej laczyc sie z serwerem z jak najmniejszym pingiem po 4 - predkos sciagania jest wprost proprcjonalna do ilosci osob ktore udostepniaja dany plik i do wysokosci numeru ID (wcisnij znak zapytania po prawej) im wyzszy tym lepiej (a ten zalezy: od lacza - czy IP klasy publicznej czy prywatnej, od ilosci udostepnianych plikow i chyba od przepustowosci twojego lacza) z ustawieniami nie ma problemu wszystko jest odpowidnio poustawiane co do serv to tak mi sie wymkneło , hm , wiem na czym polega rola programu typu p2p, tylko martwi mnie ze diabełek stoi w miejscu juz 4 h natomiast gta idzie jak buza 17kb/s. Oczywiscie wiem w czym problem ale chciał bym wiedziec czy nie ma jakis innych mozliwosci , slyszałem cos o edonkeybot Pro ktory automatycznie wszystko ust , jednak nie przynisło mi to zadnej poprawy. Wiec jezeli juz nic nie da sie zrobic, to moze poda ktos jakiś lepszy program p2p ps: po 5 - nie musiałem nigdzie czytać bo programik jest banalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy1978 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ja mam łącze 256 kbitów/s. Ale mój edonkej pracuje z prędkością około 45 kbajtów/s czyli jakieś 360kbitów/s. Natomiast niemogę dojść jak można wysyłać wiadomości w edonkey'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) nie no koleś rządzisz !! odpisywać na post z 2002 roku to trzeba byc jakims ograniczonym. Edytowane 11 Grudnia 2005 przez krzychoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...