MatBlo Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zdaje sobie sprawę, że było kilka podobnych tematów jednak, żaden nie rozwiązuje mojego problemu. Planuję zmienić już wysłużonego Logitecha RX300 (zwykła mysz za 30zł) na coś lepszego za max 150zł. Mam kilka "warunków": mysz nie powinna być za duża nie mam jakiś dużych dłoni (obecny gryzoń ma ok. 11,5 cm długości i ta wielkość mi odpowiada - w sumie nie mam porównania do niczego większego). Stosowany przeze mnie chwyt do claw grip. Istotna sprawa mysz powinna posiadać więcej niż 3 przyciski - potrzebuję jednego dodatkowego przycisku żebym mógł pod niego zbindować Mumbla. W sumie podoba mi się Razer Abyssus - nie jest za duży, ale ma o jeden przycisk za mało:/ Czy jesteście w stanie mi doradzić jakiego gryzonia wybrać. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 zainwestuj raz na pojutrze i kup SteelSeries XAI... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3ex Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Claw grip i 7 przycisków = Logitech G9x, niestety o 60 zł przekracza budżet. Jeżeli będziesz mógł dopłacić, to na pewno kształt i ergonomia przypadną ci do gustu. Sensor też jest świetny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatBlo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udało mi się wylicytować nową z 24 miesiącami gwarancji Steelseries Xai za 165zł z przesyłką - tak więc uważam, że zrobiłem całkiem niezły interes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...