takise Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 (edytowane) Witam. Nie wiem czy to dobry dział , ale napisze tu Kupiłem sobię radka od gigabyte jakieś 4 miechy temu;] Wszytko było ok Tzn w sumie nie wiem czy to wina karty ale np po dłuższej zabawie z cod`em 4 w trybie multiplayer wywala mnie do pulpitu i to bez żadnego błędu?? Karta na luzie ma 44stopnie , sprawdziłem ile jest po "cofnięciu" do pulpitu - 53-54. Czy to wina przegrzewającej się karty?Jak temu zapobiec?;/ Karta oczywiście ma wiatraczek ;] Edytowane 9 Czerwca 2011 przez takise Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 54 stopnie to zima, nic się nie przegrzewa...problem musi tkwić gdzie indziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zanim cokolwiek napiszesz.. - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne 5. Staraj się opisać problem jasno i dokładnie podając: pełny opis konfiguracji komputera (marka i model zasilacza też jest ważna!) zainstalowany system operacyjny- treści błędów i komunikatów (!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takise Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 2bg ram 2.88GHz intel pentium dual cpu Modecom feel 350W HD4550 ^^ XP SP3 32BIT hmm to chyba wszystko Jesli to nie karta , to co?;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Sprawdź pamięci programem Goldmemory. Przetestuj komputer programem Orthos, OCCT. Bardziej się staraj, jak osoby pomagające rozwiązać problem będą się tak samo starać jak ty, nigdy nie rozwiążesz problemu. Odpal program cpu-z. Dowiesz się jaką masz płytę główną, jakie cpu, podziel się tymi informacjami. Najlepiej odpal program cpu-z tyle razy ile ma zakładek, w każdym oknie wybierz inną zakładkę i zapodaj screena. Screen na podobieństwo tego http://www.overclock.net/attachments/other-software/115046d1247073916-cpu-z-v1-52-final-version-untitled.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takise Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 OK! Bardzo ci dizękuje , że się wogóle zainteresowałeś :) Ten "skan" tym całym programem zrobię jutro , ponieważ dziś nie będzie mnie już w domu i nie jestem na swoim komputerze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 a jaką masz płytę? Starsze mogą mieć problem z obsługą nowych kart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...