azyl Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam Mam pytanie odnośnie e-learningu. Czy jest jakaś ogólna platforma, framework, który można wykorzystać do stworzenia projektu ? Korzystałem z tego na uczelni, ale nie wiem czy jest jakaś ogólna platforma, na której wykonuje się szkolenia, czy każdy robi to od podstaw we własnym zakresie ? Próbuje coś znaleźć w sieci, ale głównie są to same materiały szkoleniowe a nie jak zrobić samo szkolenie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Moodle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 Moodle? No właśnie wpadłem na to 5 minut po napisaniu tego posta :P Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...